Учениците от неделинското село Средец получиха подаръци за първия учебен ден

Учениците от неделинското село Средец получиха подаръци за първия учебен ден

От името на народния представител от ГЕРБ Недялко Славов бяха предоставени подаръци за учениците от ОУ “Васил Левски”- с. Средец, община Неделино.

Поводът за дарението бе откриването на новата учебна година. То включваше спортни пособия за нуждите на часа по физкултура – топки за волейбол и футбол, федербали, обръчи, принадлежности за тенис на маса и др. Прочетен беше и поздравителен адрес до всички ученици, учители и родители от името на смолянските народните представители от ГЕРБ. Подаръците бяха връчени от Стойко Еленов, общински съветник от партия ГЕРБ в Неделино.

По информация на Недялко Славов в началото на месец октомври в защитеното ОУ “Васил Левски”- с. Средец, ще бъдат предоставени учебни дъски за писане, столове и маси. Припомняме, че при посещението на вицепремиера Цветан Цветанов в Смолянска област кметът на селото Съби Хаджиев го запозна с проблемите на училището и с това, че липсва необходимото оборудване. В тази връзка вицепремиерът разговаря с министъра на образованието Сергей Игнатов за спешно подпомагане на школото, където да започне провеждането на нормален учебен процес.

Вирни се горе