Цветан Цветанов в Девин: Не трябва да си говорим за личности, а за политики и да търсим решения за проблемите на хората

Цветан Цветанов в Девин: Не трябва да си говорим за личности, а за политики и да търсим решения за проблемите на хората

Според мен е много важно да спрем с това противопоставяне и омраза. Трябва да не говорим за личности, а за политики. Трябва да търсим пътищата за решаване на проблемите на хората. Те поискаха от нас, политиците, да сме единни в решаването на проблемите и да гледаме напред, а не назад. Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с жителите на Девин.

Цветанов, заедно с депутата д-р Красимир Събев, областния координатор на ГЕРБ-Смолян Николай Мелемов, кмета на Девин Красимир Даскалов, заместник-кмета Владимир Солаков и председателя на Общинския съвет Руси Чаушев, се разходи по центъра на града. Там той разговаря с хората, които благодариха за санираните блокове и реализираните от кмета проекти. Жителите на Девин поставиха и множество проблеми, най-вече инфраструктурни.

Заместник-председателят на ГЕРБ информира гражданите, че преди година е направена законодателна промяна относно плащането на концесионната такса. „Доскоро съотношението беше 70/30 в полза на държавата спрямо общините, а вече приходите от концесионна такса ще се разделят поравно. Това за община Девин означава около 250 000 лева повече приходи“, обясни Цветан Цветанов. По думите му хората искат да са по-къси сроковете за европейските проекти, защото на практика се получава така, че минават много години, даже мандати, от одобрението на един проект до неговото реално изпълнение.

Цветан Цветанов пое ангажимент да осигури 10 000 лева от ПГ на ГЕРБ за подпорна стена на частен имот в Девин.

Вирни се горе