Цветан Цветанов ще посети област Смолян на 9 и 10 юли

Цветан Цветанов ще посети област Смолян на 9 и 10 юли

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще посети област Смолян на 9-ти и 10-ти юли /събота и неделя/.

На 09.07.2016 г. /събота/ от 09:00 часа Цветанов ще направи инспекция на обекти в град Девин във връзка с изпълнението на Националната програма за енергийна ефективност. Той ще се срещне със собственици на жилища в блокове Д-3, Д-4 и Д-5 в квартал „Врътлек“ на Девин.

В 10:30 часа зам.-председателят на ГЕРБ ще се срещне с актива на партията в община Борино в ресторант „ТИМ“. В 11:30 часа Цветан Цветанов ще разговаря с членове и симпатизанти на ГЕРБ в хотел „Диамант“ в град Доспат.

В 15:30 часа Цветанов ще се срещне с жители на община Баните в бар „Рай“.

В 16:45 часа председателят на ПГ на ГЕРБ ще присъства на празника на село Петково, община Смолян.

В 18.00 часа в събота Цветан Цветанов ще представи анализ на изборните резултати на ГЕРБ от местните избори в област Смолян. На събитието, което ще се проведе в залата на Планетариума, ще присъстват областното ръководство, общинските ръководства на ГЕРБ в Смолянска област, общински съветници, кметове на населени места и членове на партията.

На 10.07.2016 г . (неделя) в 10.40 часа зам.-председателят на ГЕРБ ще се срещне с актива на партията в Чепеларе в кафе “Елинген“.

Вирни се горе