Цветан Цветанов поздрави Рудозем за празника на града и миньора

Цветан Цветанов поздрави Рудозем за празника на града и миньора

Приветствие към жителите на Рудозем за празника на града и на миньора отправи зам.-председателят на ПП ГЕРБ и ръководител на парламентарната група на партията Цветан Цветанов. Той съобщи новината от срещата му с Георгиос Павлидис – префекта на Източна Македония и Тракия, че е осигурено нужното финансиране за изграждането на пътя от Димарио до българската граница, където се очаква след две години да се отвори ГКПП Рудозем – Ксанти, съобщи “24 часа”.

„Но най-важното, което казва префектът Павлидис, е, че процесът вече е необратим и в 2017 г. аз съм убеден, че точно на този площад всички бъдещи кметове на Смолянска област заедно с областния управител, с представители на правителството и парламента ще участваме в откриването на този така желан пункт“, заяви Цветанов.

Той изтъкна, че днес страната ни се нуждае от стабилно правителство, от демократи, които взаимно се уважават и ценят различното мнение на другия. „Към това трябва да се стремим.

Това е гаранция за успех. Това е гаранцията за бъдещето на България, на Рудозем, на Родопите“, заяви пред рудоземчани зам.-председателят на ГЕРБ. Сред гостите на празника бяха също депутатът от ГЕРБ д-р Даниела Дариткова, Джордж Кремлис – ръководител на отдел „Кохезионна политика и екооценки” в ГД „Околна среда” на Европейската комисия, областният управител на Смолян Недялко Славов, кметът на Смолян Николай Мелемов.

Вирни се горе