Станишев предава щафетата на Борисов точно в 11 часа в понеделник

Станишев предава щафетата на Борисов точно в 11 часа в понеделник

В понеделник, 27 юли, в Гранитната зала на Министерския съвет ще се състои церемонията по приемственост в изпълнителната власт, съобщиха от правителствената информационна служба. Предвидено е церемонията да започне около 11 ч., след като Народното събрание утвърди членовете на новото правителство.

От Министерството на труда и социалната политика съобщиха, че Емилия Масларова ще предаде поста министър на труда и социалната политика на инж. Тотю Младенов на церемонията от 11.45 часа, във фоайето на МТСП, етаж 2.

От Министерството на правосъдието обявиха, че Миглена Тачева също ще предаде поста си в понеделник на Маргарита Попова. Двете ще разговарят на 4 очи от около 12.15 часа. След това ще открият новата сграда на ведомството на ул. Аксаков” от 13 часа. В 14 часа двете ще разгледат новата сграда на Агенцията по вписванията. От

15 часа е предвидена среща с директорите на ръководителите на второстепенни разпоредители. В 16 часа министър Маргарита Попова ще награди проф. Александър Янков с огърлие, а в 16.15 часа Тачева и Попова ще направят обръщение.

На церемонията по награждаването на проф. Янков са поканени членовете на ВСС, Ана Караиванова, членовете на Обществения съвет от правни НПО, служителите на МП.

От Министерството на финансите съобщиха, че новият министър на финансите Симеон Дянков ще бъде посрещнат във ведомството около 12.00 часа в понеделник, където ще му бъде предаден поста от Пламен Орешарски.

Вирни се горе