Смолянските организации на БСП изпратиха поздравителни адреси по повод избора на Станишев за президент на ПЕС

Смолянските организации на БСП изпратиха поздравителни адреси по повод избора на Станишев за президент на ПЕС

Представители на МО на БСП – Смолян присъстваха на церемонията по посрещането на новоизбраният лидер на Партията на европейските социалисти (ПЕС) Сергей Станишев.

Сред стотиците социалисти на летището в София беше и смолянската група, водена от председателя на младежите Георги Кисьов, организационен секретар в Националният съвет на Младежкото обединение. „За мен този момент беше изключително емоционален и вълнуващ. За първи път БСП прави такава голяма крачка. Горди сме от това заслужено признание. Както и самият Станишев каза, това е не само личен успех, а успех на цялата левица в Европа, на всички нас – социалистите в България”, посочи Кисьов. По думите му всеки от присъстващите на летището носел в ръка червена роза, в знак на признателност и благодарност към лидера на Столетницата в България и новоизбрания президент на ПЕС.

Няколко общински организации на БСП от област Смолян изпратиха поздравителни адреси до Сергей Станишев, в които пожелават на новоизбраният президент на ПЕС успех в понататъшната му работа за солидарна, социална и справедлива политика в България и Европа.

Вирни се горе