Съветникът от ГЕРБ Борислав Георгиев: Никога не съм бил член на БСП

Съветникът от ГЕРБ Борислав Георгиев: Никога не съм бил член на БСП

Аз никога не съм бил член на БСП и никога не съм имал партийна книжка от тази партия. За първи път чух вчера за съществуването на организация „Родопска младеж”. Всяка дума от съобщението на БСП е откровена лъжа. Това заяви категорично общинският съветник от ГЕРБ Борислав Георгиев по повод твърдението на левицата, че от 2002 г. Георгиев членува в БСП-Смолян.

„В момента, тази залязваща партия се крепи единствено на лъжата, интригите и страха. Нейните основни действащи лица в областния град все още не могат да преживеят загубата на местните избори и ползват всякакви методи, за да привлекат общественото внимание. Контролната комисия на БСП не може да взима никакво решение за моето членство, защото аз имам политическа принадлежност единствено към партия ГЕРБ“, добави Георгиев.

Няма да коментирам изявленията на БСП, защото принципно не ги следя. За мен е важно, че Борислав Георгиев е професионалист в своята област. Това заяви областният координатор на ГЕРБ-Смолян Николай Мелемов относно твърдението на БСП, че общински съветник от ГЕРБ е членувал в левицата. “Борислав Георгиев е изключително активен като общински съветник, близко е до проблемите на смолянчани и е инициативен. В ГЕРБ оценяваме хората по техните човешки, а не партийни качества. Подкрепям го и препоръчвам на всички останали общински съветници в ОбС – Смолян, да вземат пример от него”, каза още Мелемов.

Вирни се горе