Бареков започва кампанията си "Без цензура" от Смолян

 Бареков започва кампанията си "Без цензура" от Смолян

Екипите ще посетят 20 града, подготвени са и 10 кръгли маси

На 16 септември започва кампанията “България без цензура”. Благодарение на нея, хора от над 20 града в страната ще имат възможност да споделят проблемите си. Първата спирка ще е град Смолян. Според Николай Бареков кампанията “България без цензура” е естественото продължение на едни от най-успешните тв формати в страната – “Гореща точка”, “България избира” и “България без цензура – пролет 2013 г.”.

“България без цензура” не е политически проект, а изцяло медиен. Искаме кампанията да има позитивно начало, защото хората са силно разединени, затова с нас ще бъде групата на Нешка Робева и Деси Добрева", каза Николай Бареков при представянето на кампанията.

По време на турнето, заедно с него ще бъдат екипи от журналисти и юристи. Тяхната задача ще е да намерят решения на всички административни, граждански и други казуси, които хората ще поставят на място.

Новото в този формат на кампанията ще са кръглите маси, на които ще се разискват различни и проблемни теми. Като се започне от здравеопазванета, инфраструктурата, проблемите на малките и средни предприятия, раждаемостта – общо 10 на брой. Според Николай Бареков “България без цензура” ще предостави трибуна и за представители на местната власт, които отказват да печелят партийни дивиденти от участието си в кампанията. “Всички кметове и общински съветници са добре дошли на нашата сцена. Готов съм да подкрепя и политици, които имат присъствие в политическия живот на страната, но са останали неомърсени и не са участвали в изпълнителната власт”, казва Николай Бареков.

Всяко посещение ще завъшва с концерт на популярни и местни изпълнители.

Вирни се горе