Представители на МГЕРБ ще дарят в библиотеката събраните книги от кампанията “Дари книга, дай нов шанс на старата библиотека”

Представители на МГЕРБ ще дарят в библиотеката събраните книги от кампанията “Дари книга, дай нов шанс на старата библиотека”

В понеделник от 12.00 часа представители на МГЕРБ ще дарят в Регионалната библиотека “Николай Вранчев”- Смолян, събраните книги от кампанията “Дари книга, дай нов шанс на старата библиотека” .Идеята е да се обогати фондът на библиотеката с литература, предоставена от граждани.

Припомняме, че младежката структура на ГЕРБ в Смолян организира кампания “Дари книга, дай нов шанс на старата библиотека” за събиране на книги, които се дарят на Регионалната библиотека “Николай Вранчев”. Кампанията се провежда в рамките на инициативата на евродепутат Моника Панайотова “Доброволчеството – доброто в нас”, чиято цел е утвърждаване на фундаменталните ценности на солидарност и достъпно участие на гражданите.

Кампанията има за цел да продължи да вдъхновява с „рецепти за добрини” младите хора в цялата страна. Според младежите от МГЕРБ- Смолян, тези идеи и ценности трябва да са устойчиви във времето и да мотивират младите хора да се ангажират с доброволчески дейности и след приключването й, защото доброто трябва да се прави всеки ден и без очакване за награда.

Вирни се горе