Поздравление на народните представители от ПП ГЕРБ по повод празника на община Смолян

Поздравление на народните представители от ПП ГЕРБ по повод празника на община Смолян

Поздравление на народните представители от ПП ГЕРБ по повод празника на община Смолян и 108 години от Освобождението на Родопите

Смисълът на този ден е да си спомним за нашите предци. В забързаното ни ежедневие често забравяме факти и събития от миналото, хората, загинали за свободата на нашия край. Забравяме за тези, които са работили за неговото благополучие – достойни българи, създали и развили Смолян. Гените на тези смели, предприемчиви, родолюбиви и достойни хора, днес са в техните наследници. Те са сред нас. Трябва да помним миналото, за да вземем правилните решения за бъдещето. Историята е пазител на паметта на един народ. Важно е да съхраним обективната историческа памет и да я предадем на поколенията. В тези святи дни за всеки родопчанин, ние се връщаме назад, за да почетем героизма на стотиците знайни и незнайни воини, но и за да направим равносметка на постигнатото в изминалото столетие.

Благодарим на всички, които обичат града ни и с воля, надежда и с труда си допринасят за неговото развитие. Убедени сме, че благодарение на съвместните усилия на правителството, общината, общинския съвет, институциите, бизнеса и на енергията, инициативността и волята на гражданите, ще продължим да отстояваме авторитета и доброто име на града и на Община Смолян. Нека повярваме, че можем.

Бъдете здрави, свободни и горди!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Д-р Даниела Дариткова, председател на ПГ на ГЕРБ

Д-р Красимир Събев, народен представител от ПП ГЕРБ

Вирни се горе