Поздравление от областният управител Недялко Славов

Поздравление от областният управител Недялко Славов

Уважаеми г-н Мелемов, уважаеми жители на гр.Смолян,

Щастлив съм да Ви поздравя по случай 56-годишнината от обединението на града!

С Указ 227 на Президиума на Народното събрание от 18 юни 1960 година, гр.Смолян, с.Райково и гр.Устово официално се обединяват. От 2010 година с решение на Общински съвет, на днешната дата отбелязваме този акт на единение.

Днес Смолян е модерен европейски град с красива природа и богат културен живот, но това е постигнато с много трудолюбие и предприемчивост. Заслугата за това е на всички граждани, които са направили личния си избор да създадат дом и семейство тук, да отгледат и възпитат достойни родопчани, да допринасят за развитието на местната икономика чрез своя труд. Искам да изразя уважение и признателност към всички Вас – жителите на областния ни град, за ежедневните Ви усилия да модернизирате и развивате съвременния облик на Смолян, като същевременно съхранявате традициите и българщината!

Пожелавам здраве и благополучие на Вас и близките Ви! Нека бъдем единни и не забравяме, че с всеобщи усилия можем да постигнем повече, да живеем пълноценно в разбирателство, да градим здрави основи за развитието на нашите деца в родния град!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

НЕДЯЛКО СЛАВОВ,

Областен управител на област Смолян

Вирни се горе