Общинските съветници от ГЕРБ-Рудозем с постоянна приемна за граждани

Общинските съветници от ГЕРБ-Рудозем с постоянна приемна за граждани

Общинските съветници от ГЕРБ-Рудозем, обявяват приемна за граждани, която ще работи всеки ден между 10.00 и 12.00 часа в офиса на партията в града /бул. България №9/.

От местната структура уточниха, че всеки един е добре дошъл да постави проблемите и идеите си, като съветниците се ангажират да съдействат за тяхното решаване.

От структурата на партията в града изразиха мнение, че много хора се страхуват да посетят приемната, опасявайки се от натиск на месната управа в Рудозем. Според тях това се дължи на репресивните методи, с които боравят управляващите в общината, съобщиха от пресцентъра на партията. Представителите на ГЕРБ в Рудозем са категорични, че използването на подобни репресивни методи е недопустимо за управлението на една община и ще се ангажират с противодействието на същите без значение под каква форма са изразени и срещу кого.

“Живеем в 21 в. и всеки един има право свободно да изразява това, което мисли, без значение на кой му харесва или не. Винаги съм твърдял, че в политиката на първо място трябва да са принципите и визията за управление, а не това -да държиш хората около себе си със заплахи за отстраняване от работа”, категоричен е организационният секретар на партията в града Иво Сираков.

Вирни се горе