Не се страхувайте от страха, съветва младите Доган

Не се страхувайте от страха, съветва младите Доган

Страхът се преодолява като тръгнете към него, а не да бягате, не прекрачвайте прага на живота си със страх. С тези думи лидерът на ДПС Ахмед Доган се обърна към най-младото поколение привърженици на движението в Мадан.

За един мандат в Доспат бяха усвоени над 23 милиона лева, заяви Доган. Лидерът на ДПС посочи пред симпатизантите Доспат като успешен пример на управление на ДПС, тъй като през последните четири години родопският град е бил управляван от кмет от движението.

На власт у нас е национализмът и омразата, заяви oт своя страна в словото си проф. Алиосман Имамов.

Според Христо Бисеров за първи път властта в държавата е толкова остро агресивна към малцинствата, “защото тялото на тази власт е ГЕРБ, а духът- АТАКА”. Трябва да се спре разширяването на тази власт, което би довело до увеличаване на натиска върху малцинствата, допълни Бисеров.

Цялата държава е осеяна с междуетнически противопоставяния и проблеми, е мнението на Мустафа Карадайъ, секретар на ЦОБ на ДПС. Според него тази атмосфера е продиктувана от изпълнителната власт, от правителството.

Действията и говоренето на централната власт доведе до събитията през май, когато имаше палене на молитвени килимчета и замерване с камъни пред централната джамия в София, посочи Карадайъ, цитиран от БТА.

В препълнената зала на читалището в града, Доган и депутати от националното ръководство на движението представиха кандидата на ДПС за кмет на Мадан Фахри Молайсенов. Предизборната обиколка на ръководството на ДПС в Смолянска област продължава и утре с предизборни срещи в Девин, Доспат, Борино.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Вирни се горе