Народният представител от СДС Ваньо Шарков посети Рудозем

Народният представител от СДС Ваньо Шарков посети Рудозем

Народният представител от Съюза на демократичните сили и кандидат за председателското място на партията Ваньо Шарков и бившият секретар на СДС Димитър Иванов бяха на посещение в Рудозем. Те разговаряха с членове и симпатизанти на партията от миньорската община.

“Показателното е, че местните структури успяват да постигнат успехи обединявайки цялата десница около себе си и непозволявайки да има разпиляване на гласовете на деснте избиратели”, заяви Шарков на срещата в Рудозем. Според него разцепването на десницата носи само негативи, като по този начин може да стане жертва на всички останали партии и в никакъв случай не е от полза на десните избиратели.

“Моята идея е създаването на единен десен политически субект, защото непрекъснатият разговор за и против коалиции, за и против самостоятелно явяване на избори измори достатъчно дълго десния избирател и ние трябва да положим максимално усилие да му дадем един нов десен политически субект и да не го поставяме отново пред дилемата за коя от многото десни партии да гласува”, заяви Шарков в интервю за “Рудозем днес”

Вирни се горе