Над 80 симпатизанти се срещнаха с представители на НФСБ в Девин

Над 80 симпатизанти се срещнаха с представители на НФСБ в Девин

Над 80 симпатизанти се срещнаха с представители на Национален фронт за спасение на България в град Девин. На срещата присъстваха заместник областния управител на Смолян Владимир Гърбелов, който е и областен лидер на партията, и народните представители от НФСБ Йордан Апостолов и Славчо Атанасов. По време на срещата бяха обсъдени актуални политически теми и въпроси, свързани с развитието на страната и региона.

Йордан Апостолов, народен представител от НФСБ: Нужна е здрава ръка за справяне с циганския проблем. Интеграцията на ромите не се осъществи, защото видяхме как циганските барони изсмукаха парите, за да си направят лъскави офиси и домове на жълтите павета или в градските центрове, каза народният представител от групата на патриотите. Той бе категоричен, че за да се справи държавата с циганския проблем е нужна здрава ръка. Все още обаче държавата няма волята, силата и решимостта да го направи. По думите му случващото се в Габрово не е изолиран случай. Вчера инцидент е станал и в Добрич.

От своя страна областният лидер на партията в Смолян Владимир Гърбелов коментира актуални за региона теми и проблеми, и отговори на редица въпроси пред жителите на община Девин.

Вирни се горе