Над 2 000 души пуснали CV-та в подкрепа на Слави

Над 2 000 души пуснали CV-та в подкрепа на Слави

Над 2 000 души са изразили готовност да се включат в бъдещия проект на Слави Трифонов, заяви самият шоумен в писмо, изпратено до медиите.

Вижте самото писмо:

"Уважаеми сънародници, след като обявихме, че търсим образовани, качествени и морални българи, които да имат шанса да участват в реална промяна на политическото статукво и начина, по който избираме и контролираме политиците в България, желание за участие в подобно начинание досега са изявили над 2 000 души.

А процесът не е завършил. Той продължава. Защото всеки, който има желание, качества и възможности, би могъл да се включи", се чете в позицията на Трифонов.

"Аз лично съм изумен. Оказа се, че българи, завършили Йейл, Харвард, Кеймбридж, българи, които имат успешен бизнес навсякъде по света, българи от всички университети в България, българи от целия обществен, политически, професионален и културен живот, изявяват желание да участват в подобен проект. Това е повече от прекрасно и, разбира се, отговорно.

Осъзнавайки тази отговорност, ние разбираме, че събеседването с хората, които ще изберем, за да ви представим, не може да бъде направено само от нас. Затова аз реших и се свързах с българи постигнали успехи, безусловни успехи, състезавайки се на терена на световната конкуренция. Българи, преподаватели в най-престижните университети в света. Българи, успели в различни аспекти и сфери на световния бизнес. Защото, уважаеми съграждани, има такива българи. Ние проведохме разговори с много от тях и за наше голямо удовлетворение, имаме подкрепата на голяма част от тях. Така че събеседването с хората, които ще ви представим, ще бъде проведено от мен и от такива българи, които са успели навсякъде по света", пише още Трифонов.

Водещият посочва и темите, по които ще проведе събеседването с избраните – просперитетът на българина и просперитетът на българската нация, образованието – най-важната част за възхода на нацията, съдебната система – основен проблем на държавата.

Вирни се горе