Над 10 човека от Мадан на приемна с депутата от ГЕРБ д-р Красимир Събев

сряда, 10 януари 2018 г.

Повече от десет човека се срещнаха с депутата от ГЕРБ д-р Красимир Събев на обявената от него приемна в Мадан. В приемната с него участие взе общинският съветник от ГЕРБ в Мадан Севдалин Керменов.

Една от жените съобщи на д-р Събев кои са най-наболелите и най-често обсъжданите от хората въпроси – актуализацията на пенсиите, увеличението на тока и водата. Хората били притеснени, че електричеството поскъпва с 60%, а водата – с 48%, което не отговаря на истината. Д-р Събев заяви, че това са поредните фалшиви новини, които всяват психоза сред населението.

Мъж поиска съдействието на д-р Събев да се асфалтира и пътят от Галище до съседното село от Кърджалийска област – Жълтуша.

Майка на болен младеж се оплака от решение на ТЕЛК в Смолян, с което намалили процента на неработоспособност на сина й, заради което му се понижава помощта, която получава от държавата, а в същото време не може да работи по програма за инвалиди.

Група пенсионирани миньори поискаха съдействие от депутата за категорията труд в минната промишленост, тъй като те са подземни работници, но не ги водят с т.нар. първа екстра категория, а с трета категория.

Работещ пенсионер в частна фирма се оплака, че все още не си е получил заплати на стойност над 2700 лева, заработени през 2011 г.

Д-р Събев се ангажира с помощ при решаването на поставените въпроси, а след приемната проведе среща с членовете на партията в Мадан.

Източник: SmolyanNews.com

Коментари (0)

*За да поставите коментар трябва да сте регистриран потребител.

Новините по общини

Архив

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009