Младежите социалисти в Смолян преизбраха Здравка Кавалова за председател

сряда, 11 април 2018 г.

С пълно мнозинство Здравка Кавалова бе преизбрана за втори мандат като Председател на Младежкото Обединение в БСП – Смолян. Отчетно – изборната конференция на младите социалисти, която се проведе на 10.04.2018 г. (Вторник), номинира за председател на Националния Съвет Иван Френкев.

В ръководството на местната младежка структура влизат заместник – председатели: Иван Френкев и Евгения Балийска, а за организационен секретар бе избрана: Румяна Кършелийска.

Младежите приеха отчета за изпълнението на поставените задачи през последните две години и обсъдиха и съставиха план на приоритети и инициативи за предстоящия мандат. Като основна задача бе поставена заемането на твърда позиция срещу управляващите в Общината. Всички присъстващи се обединиха около становището, че от 7 години общината е в безтегловност и в застой и в резултат се наблюдава засилен темп на обезлюдяване, особено сред младите хора. Тази тенденция трябва не само да бъде спряна, но и обърната, и Младежкото обединение в БСП се ангажира да участва активно в решаването на този наболял проблем като организация, защитаваща интересите на по-младите ни съграждани.

Във връзка с изпълнението на вътрешнопартийните ангажименти МО в БСП започва активна работа по подготовка на предстоящите местни избори и изборите за членове на Европейския парламент. Младежите са убедени, че е време всички ние да се преборим със страха и да си върнем държавата и градовете и обявяват началото на кампания за сигнализиране на нередности в общината, които те на свой ред ще препращат към съответните органи. Сигналите могат да бъдат изпращани във Фейсбук страницата на Младежко обединение в БСП – Смолян.

Източник: SmolyanNews.com

Коментари (0)

*За да поставите коментар трябва да сте регистриран потребител.

Новините по общини

Архив

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009