Костов с ултиматум към Борисов

Костов с ултиматум към Борисов

ДСБ призовава министър-председателя Борисов да отстрани министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов от правителството.

В противен случай ДСБ ще оттегли доверието си и от премиера. Националното съвещание дава мандат на Националното ръководство да регистрира ДСБ на изборите за президент и за местни власти в състава на Синята коалиция. На тези избори Синята коалиция следва да си постави за цел да увеличи доверието на избирателите като реална политическа алтернатива, способна да се справи с икономическата криза в страната, се посочва още в съобщението.

Припомняме, в началото на този месец Синята коалиция сне доверието си от вътрешния министър Цветан Цветанов и настоява министър-председателят да го извади от състава на министерски съвет.

Ние искаме правителството да успее в борбата с престъпността и затова е необходима смяната на министър Цветанов, категоричен бе Костов.

Отстраняването на Цветанов според сините е наложително, защото не е обезвредил върховете на мафията и е превърнал борбата с престъпността и корупцията в медийни акции.

Вирни се горе