Късата памет при политиците, води до скоропостижно слизане от сцената на политиката

Късата памет при политиците, води до скоропостижно слизане от сцената на политиката

Правителството на Бойко Методиев Борисов в изминалите три години и половина систематично, целенасочено и арогантно ликвидираше държавноста, бизнеса и демокрацията в страната.

В своя медийна изява от 17.06.13г., народният представител от ПП „ГЕРБ”, Даниела Дариткова има неблагоразумието да използва експертността, като база за сравнение на бившето и настоящето правителство. Област Смолян има ярък пример в лицето на „екперта” Дариткова, в качеството й на Председател на здравната комисия в 41-то Народно събрание. Тази госпожа, заедно с намираните по магистралите министри на Борисов, с действията и бездействието си доведе здравеопазването в Областта до бедствено положение. И това е само един от примерите!

По отношение на МВР и ДАНС, обществеността помни, че именно под управлението на физкултурника Цв. Цветанов, МВР беше превърнато в покровител на контрабандата в държавата.

Явно Дариткова има къса памет, относно близкото политическо минало на страната. Припомняме й, че сигурността в държавата бе на такова ниво, че близки и роднини на депутата заявяваха, че ще напуснат страната пред угрозата на физическото им оцеляване!! В медиината изява на Дариткова ясно личи опита на нагнетяване на напрежение в обществото, с цел прикриване на чудовищните престъпления на бившето управление. Това е продиктувано от ужаса на госпожата от предстоящите разкрития за мафиотски обвързаности на бившето управление на страната.

ПП „ГЕРБ”, в частност Даниела Дариткова, всячески се опитва да яхне недоволството породено в обществото, включително и чрез организирано извозване на „протестиращи граждани” от областта до гр. София, както и използването на държавни структури и служители за настоящите анархични цели на ПП „ГЕРБ”! Провалилите се управляващи от ПП „ГЕРБ” имат нужда от катарзис – дълбок и осъзнат, преди да имат право отново да искат народното доверие.

На този етап това не се забелязва при Дариткова. Ясно личи политическото лицемерие, некомпетентност, двуличие и злоба по отношение на другостта и различията в общесвото… Но най-вече слугинажа и паниката от неясното бъдеще на престъпните схеми… Нека Дариткова ясно да си дава сметка, че който сее ветрове ще жъне бури..

Вирни се горе