IT- експерт поема Младежкото обединение на БСП – Смолян

 IT- експерт поема Младежкото обединение на БСП – Смолян

IT- експерт поема Младежкото обединение на БСП – Смолян. Светослав Димитров е новият лидер на младите социалисти в община Смолян. Той бе избран с пълно мнозинство на отчетно-изборно събрание в партийната централа на областния град в присъствието на 85 членове на формацията.

Димитров се занимава с компютърни технологии вече повече от 10 години. В момента развива собствен бизнес, свързан с реклама и комуникационни технологии.

Димитров подчерта, че като лидер на най-голямата младежка политическа организация ще заложи на повече инициативи за благото на Смолян и младите му хора. „Ще направим всичко възможно да развием политики, които да задържат младите хора в община Смолян, да могат да реализират идеите си и да имат работа”, заяви Димитров. Той си постави за цел спечелване на предстоящите избори за членове на Европейския парламент, увеличаване на членската маса в организацията и повече клубове в населените места.

На отчетно-изборното събрание бе гласувано и новото Оперативно бюро на Младежкото обединение на социалистите. За зам.-председатели бяха избрани Аксандър Димитров, Александър Енгеров и Иван Френкев, които в последните години се откроиха като най- активните младежи на МО в БСП- Смолян, обещавайки да водят организацията напред и нагоре. За партиен организационен секретар бе презибрана Румяна Кършелийска. Тя ще отговоря за организационната дейност в МО в БСП- Смолян.

Досегашният лидер Георги Кисьов, който застана начело на организацията през 2010г. направи отчет на постигнатите резултати в последните 4 години. Той пожела на новоизбраното ръководство на МО в БСП- Смолян много воля за работа и успехи.

Новоизбраното ръководство бе поздравено от депутата Дора Янкова, областният председател на Левицата инж. Атанас Устабашиев и лидерът на общинската организация адвокат Милко Гавазов.

Вирни се горе