инж. Зарко Дурев:"Обединяваме усилията си и търсим правилни решения за развитие"

инж. Зарко Дурев:"Обединяваме усилията си и търсим правилни решения за развитие"

"Обединяваме усилията си и търсим правилни решения за развитие",каза пред Рудозем днес председателят на ВМРО-НИЕ в Рудозем инж.Зарко Дурев. На 22.02.2010 г. в миньорският град е учредено ВМРО – НИЕ (Вяра Морал Родолюбие Отговорност – Национална Идея за Единство), като в ръководния състав са председател – инж. Зарко Дурев, зам.-председател Цветан Дамянов и секретар – Николина Петрова.

„Ние сме нова млада партия и търсим развитие, защото виждаме, че в последните 20 години нещата не са задоволителни за по-голямата част от населението. Факт е, че в момента сме почти без алтернатива за управление като цяло в държавата“ сподели за Рудозем днес председателят инж. Зарко Дурев, като добави, че се налага да се търсят нови хора на обединителен принцип, а не на разединителен, както бяха до сега – крайности: БСП, ДПС, СДС, АТАКА ако щете и някак си всичко това бяга в периферията. Редно е да обединим усилията и да търсим правилни решения за развитието както на нашия край и Рудозем като община, таки и за страната“.

На въпрос на Рудозем днес за евентуални разговори с други политически партии, относно предстоящите избори, той отговори, че доста хора минаха на политическото стъргало в такъв малък град като Рудозем и резултатите са ясни. Ако има необходимост да се прави нова консолидация, ново формирование с останалите партии, разбира се, щом е в името на доброто,каза в заключение инж.Дурев.

Вирни се горе