ГЕРБ – Смолян почете Деня на Ботев

ГЕРБ – Смолян почете Деня на Ботев

Народният представител д-р Даниела Дариткова и общинските съветници от ГЕРБ се включиха в отбелязването на 136-ата годишнина от гибелта на Христо Ботев. Пред паметника – костница на връх Средногорец се състоя тържествен ритуал, положени бяха венци и цветя. Точно в 12 часа воят на сирените оповести едноминутно мълчание за преклонение пред подвига на Христо Ботев и загиналите за свободата и независимостта на България,съобщиха от пресцентъра на партията.

На тържествената церемония присъстваха още зам.-кметът на община Смолян Марин Захариев, председателят на ОбС Филип Топов, главните секретари на областна и общинска администрация Петя Пампорова и Замфир Копчев, председателят на групата общински съветници от ГЕРБ Костадин Каранлъков и представители на младежката партийна структура.

След официалните почести депутатът и общинските съветници на ГЕРБ влезнаха в паметника- костница, и се поклониха пред тленните останки на войниците от 21-ви Средногорски полк, загинали за освобождението на Родопите.

Вирни се горе