Евродепутатът Владимир Уручев се присъединява към благородната кауза на младежите от „Smolyan Cup“ 2012

Евродепутатът Владимир Уручев се присъединява към благородната кауза на младежите от „Smolyan Cup“ 2012

Евродепутатът Владимир Уручев от Групата на ЕНП /ГЕРБ/ ще спонсорира благотворителния футболен турнир „Smolyan Cup“ 2012. Организаторите изпратиха официално писмо до българския представител в ЕП. В него младите ентусиасти отправят покана към Владимир Уручев да се присъедини към тяхната благородна кауза, съобщиха от пресцентъра на партия ГЕРБ в Смолян.

Описват още как се е зародила идеята за турнира, колко средства са събрани през 2011 г. и как са оползотворени даренията. Организаторите споделят още, че през 2012 г. турнирът в Смолян ще се утвърди като ежемесечен. Като основни цели на проекта младежите определят събирането на средства за децата в неравностойно положение, популяризиране на спорта сред жителите на региона и присъединяване на дарители и съмишленици към идеята на турнира.

Пленен от благородната кауза Уручев подкрепя идеята на младите хора, като същевременно предоставя и средства за реализирането на турнира. Според него всички дарения трябва да отиват директно за каузата, без да се налага събраните средства да се изразходват за подготовка на турнира. Той пожелава успех на всички участници в „Smolyan Cup“ 2012, а на организаторите – да се забавляват и да създадат атмосфера на един истински празник през тези футболни месеци.

Вирни се горе