Емил Кабаиванов: С Ахмед Доган разговор за бъдещето на България нямам

Емил Кабаиванов: С Ахмед Доган разговор за бъдещето на България нямам

Лидерът на Съюза на демократичните сили Емил Кабаиванов, заяви твърдата си позиция, че поисканият вот на недоверие към правителството няма да бъде подкрепен, защото г-н Доган е нанесъл обида на целия български народ с оценката си за Балканската война. Председателят на Съюза на демократичните сили каза още, че с Ахмед Доган няма да води разговори за бъдещето на България.

Поисканата от ДСБ оставка на премиера Борисов по същество  е вот на недоверие, а ден след това и поисканият официално от ДПС вот е категорично доказателство за топла и координирана връзка между двете партии и на практика е сваляне на политическите маски, продължава Емил Кабаиванов.

Ние, като партия, сме заявили категоричната си позиция, че истинският вот „за” или „против” управлението ще се състои след седем месеца – на парламентарните избори.

Подобен вид инсценирани вотове  обслужват както вносителите, така и управляващите. Това е ярък пример за политически театър за втвърдяване на ядрата и на двете страни, завършва председателят на Съюза на демократичните сили Емил Кабаиванов.

Вирни се горе