Димчо Михалевски уважи празника на община Баните

Димчо Михалевски уважи празника на община Баните

Народният представител от Коалиция за България инж. Димчо Михалевски уважи традиционния празник на община Баните.Смолянският депутат присъства на официалното откриване на празника като поздрави от трибуната хилядите жители и гости на общината. Михалевски поздрави и кмета Раичо Данаилов, както и служителите на общинска администрацията за отличната организация. “Община Баните е сред най-дейните в България, а ръководството и е направило наистина много за развитието на населените места.

Администрацията работи много добре с изпълнителната и законодателна власт”, заяви инж. Михалевски. Той призова всички политици в общината, като и депутатите от различните партии да продължат да работят за развитието и благото на община Баните, а не с политика на инат да се спират важни за хората проекти. Михалевски отбеляза, че общината се превръща в един от най-посещаваните балнеокурорти. Минералната вода е богатството на Баните, което трябва да се развива”, отбеляза още той.

Празника на Баните се чества винаги на 6 май – Гергьовден, когато в Родопите е най-широко изразен култът към лековитите води.

Вирни се горе