Депутатът на ДПС Хайри Садъков с приемна и в Неделино

Депутатът на ДПС Хайри Садъков с приемна и в Неделино

Народният представител от 22–ри Многомандатен район на ДПС, Хайри Садъков открива временна приемна за граждани и в Неделино. Депутатът от 44–то Народно събрание ще приема граждани на 2 август (сряда) от 12:30 ч. до 14:00 ч. в общинския офис на ДПС. Всеки желаещ да се срещне с народния представител и да зададе своите въпроси или да потърси съдействие по проблемни теми, може да се запише предварително в офиса или да потърси среща в самия ден, когато ще работи приемната, съобщиха от пресцентъра на ДПС.

Това е поредната изнесена приемна, която организира Хайри Садъков за жителите на областта, като подобни ще има във всички общински центрове в областта, като датите, местата и часовете ще бъдат обявявани предварително.

Миналата събота, Садъков имаше изнесена приемна в Девин, където десетки граждани я посетиха. Доста от въпросите, които бяха поставени, касаеха казуси, които са в компетенцията на общинската администрация. Тези казуси са предадени на общинските съветници на ДПС в Девин, които ще се опитат да ги поставят за разглеждане и съответно хората да получат своевременни отговори и съответно съдействие за решаване на проблемите. Бяха поставени и доста теми свързани с безработицата, затрудненията при пенсиониране и др.

Хайри Садъков бе и официален гост в Рудозем, където 32 деца отпразнуваха първият си прочит на Свещения Коран.

Вирни се горе