”България без цензура” стана партия, с лидер Николай Бареков

”България без цензура” стана партия, с лидер Николай Бареков

Николай Браеков поиска два мандата като премиер

За разлика от старите муцуни, казвам – готов съм да оглавя “България без цензура” и да кандидатствам за министър-председател, каза Бареков пред конгреса. Българският народ има нужда от политическа смелост, като нашата, каза Николай Бареков на учредяването на партията “България без цензура”, информира "Фокус”.

Искаме управление, което ще си заслужим, най-малкото в два политически мандата, в средата на първия мандат ще има рязко подобрение на доходите на хората.

В края на втория – ще искаме референдум за свикване на Велико народно събрание.

Ще искаме намаляване на партийни субсидии и ликвидиране на депутатските имунитети.

Искаме да променим начина на правене на политика в България, имаме готови икономически и политически решения на основните проблеми в България днес, бедност, икономика, корупция.

Ще осигурим работни места за всички български граждани, и по-високи доходи, при полагане на труд, от тяхна страна.

Ще извършим всички необходими реформи, гарантирайки, приемственост, прозрачност и изкореняване на корупцията, която в големи мащаби е засмукала като смог българското общество.

Призовавам в Наказателния кодекс да не се отменя доживотното наказание, защото вследствие на управлението ми редица политици ще бъдат разследвани и вероятно вкарани в затвора, каза Бареков.

Чрез подкрепа за българския бизнес-малкия, средния, гарантираме икономически възход, осигуряване на работа, по-високи доходи, сигурност на майките, децата и пенсионерите, заяви Бареков.

Капитализъм и пазарна икономика, но с човешко лице е моето послание, каза Николай Бареков, на Учредителния конгрес на партията.

Вирни се горе