15 депутати от БСП ще посетят област Смолян за среща с населението

15 депутати от БСП ще посетят област Смолян за среща с населението

15 депутати от БСП и членове на Националния съвет на партията ще посетят област Смолян на 26 ноември – понеделник в рамките на рейда на Левицата, който се провежда в цялата страна. Рейда е под мотото „Алтернатива има” като на срещите си по общини членовете на БСП провеждат среща – разговори с жителите. Сред темите, които ще се коментират в Смолянско са- защо Бюджет 2013 е бюджет на мизерията, безработицата и корупцията, покровителствани от ГЕРБ, откраднатият референдум за АЕЦ „Белене”. БСП ще представи своят план за растеж на доходите и заетостта, и шанса на България за ускорено развитие. В отделните общини ще се засегнат и специфичните проблеми на населеното място.

В Смолян срещата с гражданите ще се състои от 18.00 часа в киносалона на планетариума. На нея ще присъстват депутатите Михаил Миков и Румен Овчаров, д-р Емил Райнов и Дора Янкова – членове на ИБ на НС.

Срещата в община Баните ще се проведе от 18.00 часа в залата на хотел „Родопи” с участието на депутата Валентина Богданова, Милко Багдасаров – член на НС на БСП и Вероника Делибалтова – зам.-председател на МО на БСП.

На срещата с населението на община Борино ще участват депутатката Светла Бъчварова и Назми Мюмюм – член на НС на БСП.

В община Девин срещата ще се проведе от 18.00 часа в залата на читалището. На нея ще присъстват депутатите инж. Димчо Михалевски и д-р Евгени Желев.

Корнелия Нинова ще проведе среща с жителите на община Доспат в залата на местното читалище.

Срещата с жителите на община Златоград ще се проведе от 17.30 часа в кино „Фокус”. В нея участие ще вземат депутатите Явор Куюмджиев и Красимир Янков, и Деница Златева.

В Мадан от 17.30 часа в Културния дом на срещата с жителите ще участват Явор Гечев – председател на МО на БСП, депутатът Спас Панчев и Емил Райнов – член на НС на БСП.

В Неделино, от 15.00 часа в механа „Кристал” ще се състои дискусия с Явор Куюмджиев, Красимир Янков и Деница Златева.

В Рудозем рейда ще се проведе в сладкарницата на общината. От 15.00 часа с населението на миньорската община ще се срещнат Михаил Миков и Емил Райнов.

В Чепеларе левицата организира две срещи. От 10.30 часа е предвидена дискусия в кафе „Вавилон”, а от 17.30 часа в хотел „Родопски дом” с участието на народните представители Емилия Масларова и Георги Петърнейчев и Явор Гечев.

В 14.00 часа на 26 октомври в централата на БСП – Смолян участниците в рейда ще дадат пресконференция.

Вирни се горе