Покана за обществено обсъждане на проекта за бюджет за 2016 година

Покана за обществено обсъждане на проекта за бюджет за 2016 година

Публичното обсъждане на проекто-бюджета за 2016 година на община Смолян, ще се състои на 30.11.2015 година от 18:00 часа в сесийна зала на общинска администрация

За публично обсъждане на проекта за бюджет за 2016 година в частта за местни дейности и проект на годишна програма за управление и разпореждане с имоти и вещи, общинска собственост на община Смолян. Промени в Наредбата за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги в Община Смолян, Наредбата за определяне размера на местните данъци на територията на Община Смолян и Наредбата за реда за придобиване, управление и разпореждане с общинско имущество.

На основание чл. 84, ал. 1 и 2, от Закона за публичните финанси, във връзка с разпоредбите на чл. 12 и чл. 28, ал. 5 от Наредбата за условията и реда за съставяне, приемане, изпълнение и отчитане на общинския бюджет, община Смолян отправя покана към местната общност за участие в публично обсъждане на проекта за бюджет за 2016 година и промени в Наредбата за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги в Община Смолян, Наредбата за определяне размера на местните данъци на територията на Община Смолян, Наредбата за реда за придобиване, управление и разпореждане с общинско имущество.

Очакваме предложенията на граждани, местния бизнес, общинските съветници, кметове и ръководители на бюджетни звена на имейл адреса на община Смолян

obshtina_smolyan@abv.bg

Вашите мнения, препоръки и становища са съществен елемент от разработването на общинския бюджет за 2016 година на община Смолян и за промените във горе посочените наредби.

Публичното обсъждане на проекто-бюджета за 2016 година на община Смолян, ще се състои на 30.11.2015 година от 18:00 часа в сесийна зала на общинска администрация.

Каним всички жители на община Смолян и всички заинтересовани лица да вземат участие в публичното обсъждане.

Вирни се горе