Подписаха договора за комуникационното трасе Златоград - Термес - Ксанти

Подписаха договора за комуникационното трасе Златоград - Термес - Ксанти

Кметът на община Златоград Мирослав Янчев подписа договор за изпълнение на проект „Изграждане на комуникационно трасе Златоград (ГП Златоград) – Термес – Ксанти" със Сдружение „Крис МТ – Строител”. Общата стойност на строителните работи на този обект възлизат 2 677 651.94 лева и ще стартират в началото на месец юни, съобщиха от общината.

След подписване на договора, по инициатива на кмета Янчев, се проведе работна среща с представители на Областна дирекция на МВР гр. Смолян, Районно управление „Полиция” гр. Златоград, изпълнителите на строителството, строителния и авторския надзор, Инвеститорски контрол и експерти от администрацията, с цел даване на насоки за работа за качественото и навременно изпълнение на проекта, както и за съвместна организация при реализацията на обекта.

С представителите на Областна дирекция на МВР: комисар Кирил Хаджихристев и гл. инспектор Неделчо Делев, както и с гл. инспектор Ивайло Бурдев от РУП Златоград, се обследваха варианти за временната организация на движението на МПС до приключване дейностите по проекта. Всички жители на община Златоград ще бъдат информирани своевременно за промяната на движението, предвид натовареността на трасето, включено в обекта, обясниха от общината.

Вирни се горе