Петър Кадиев /АБВ/: „Младите хора от АБВ са много активни и пълни с идеи, което означава, че партията е жива и ще я има"

Петър Кадиев /АБВ/: „Младите хора от АБВ са много активни и пълни с идеи, което означава, че партията е жива и ще я има"

В неделя се проведе първата Национална отчетно-изборна конференция на АБВ-Младежи

В рамките на първата Национална отчетно-изборна конференция, Младежката организация на ПП АБВ избра ръководни органи и прие позиция за нуждата от нов политически модел, социалното включване на младите хора, и промени в Правилника за организацията и дейността на АБВ–Младежи. Новият председател на Младежката организация на ПП АБВ е Любомира Ганчева.

На Форума присъстваха делегати от цялата страна. Той бе открит от досегашния председател на Младежката организация на АБВ Нина Найденова, която представи гостите на Конференцията и ги покани да изкажат своите приветствия.

Първи взе думата заместник-председателят на АБВ Ивайло Калфин. Той поздрави младите хора и заяви, че АБВ създава баланс между младите и по-възрастните, и че голяма част от енергията идва точно от младите.

На конференцията присъстваха трима народни представители от АБВ, Петър Кадиев, Иван Иванов и Светослав Белемезов.

Народният представител от Смолян Петър Кадиев заяви на делегатите, че всичко зависи от тях, не от социологическите проучвания. „АБВ е малка, но качествена партия. Във вас трябва да има вяра.“, каза още господин Кадиев. И обяви, че според него в Народното събрание се шири демагогия и популизъм. Посочи цитати на Васил Левски, Христо Ботев, Никола Вапцаров и каза, че в тях няма нещо, което да не е актуално и днес.

„Младите хора от АБВ са много активни и организирани, пълни с идеи, което означава, че партията е жива и ще я има", каза в заключение народният представител от Смолян Петър Кадиев.

Вирни се горе