Павел Вълнев: Електронното управление ще спре корупцията

Павел Вълнев: Електронното управление ще спре корупцията

Зам.- председателят на „Републиканци за България“ Павел Вълнев е роден в Доспат, но живее в Америка вече 20 години. „На 41 години съм, женен с две деца, живея почти 20 години в Чикаго. С брат ми сме изградили няколко успешни бизнеса. Роден съм в Девин, до 7-ми клас съм живял в Доспат, до 12 клас съм учил в Езиковата гимназия в Смолян, брат ми също е учил в Смолян, майка ми и баща ми също са учили в Смолян, така че мога да кажа, че се чувствам като домакин тук в Смолян“. Това каза пред симпатизанти в Смолян зам.-председателят на партията Републиканци за България Павел Вълнев.

„Виждам обезлюдяване на целия район. Няма бизнес. Младите хора бягат или работят в големи градове, или бягат в чужбина. Мъчно ми е да виждам това. Като представител на Родопите искам региона да се оживи, да докараме инвестиции, да направим така че младите хора да се завърнат. Това е много трудно в момента, но не е невъзможно. Просто трябва да се работи в тази посока. Много пъти съм стартирал от нулата, не съм получил нищо наготово и все съм успявал да се справя, и то в държава, където има сериозна правила. Това е първото, което трябва да направим в нашата държава, да върнем правилата. Затова нашия лозунг е: Държава с правила. Да се унищожи корупцията с промяна на съдебната система и електронно управление . Тук всеки ти прави спънки и това води до корупция, електронно управление ще я намали. В същото време това ще намали персонала, ще се освободят средства, бизнесът ще намира хора, от които има нужда. Твърдо сме решили и искаме да променим нещата", посочи Вълнев.

Той заяви, че помага на нашенци в чужбина, а последно с Цветан Цветанов са се заели с това да се реализира продукцията на производителите на лавандула в Баните и очакват скоро това да стане. Вълнев отбеляза, че водача на листата Димитър Трендафилов е бил негов преподавател в Икономическия техникум и това го е накарало да го подкрепи.

Вълнев подчерта, че половината от активните българи живеят и работят в чужбина. „Познавам Цветанов от 3 години вече. Това е силният тим, който може да промени държавата. Цветанов е доказан политик, бил е в законодателната и в изпълнителната власт, както и в местната власт в София“, каза Вълнев. Той отбеляза за себе си, че има успешни бизнеси в различни точки на земното кълбо, и работя под различни юрисдикции по света. „Знам как може нещата да се направят така, че да тръгнат, а кандидатите на „Републиканци за България“ имат силата и уменията да се справят с всички предизвикателства пред България. Ние сме свободни, отиваме навсякъде съвсем свободни. Едно време БКП мачкаше хората, след това ДПС, а сега ДПС с ГЕРБ са едно. Ние имаме и силите, и уменията да променим това“, заяви той.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе