Първият училищен звънец удари в трите училища на община Рудозем

 Първият училищен звънец удари в трите училища на община Рудозем

В Община Рудозем тържествено беше открита новата учебна година. С издиганe на националния трибагреник, празнична програма и биене на училщните звънци, в трите учебни заведения на територията на общината беше открита учебната година.

Кметът на община Рудозем г-н Румен Пехливанов беше официален гост на тържествата в СОУ „Св. св. Кирил и Методий” – гр.Рудозем и СОУ „Христо Ботев” – с.Чепинци.

„Всяка нова учебна година е начало на нови надежди и очаквания, на нови търсения и откриване на нови пространства. Желая на всички учители здраве, търпение, сила на духа и успехи в отговорната Ви мисия. Уважаеми родители, нека заедно да подадем ръка на нашите деца, за да превърнем училището в желано и приятно място, в което не само получават знания, но създават приятелства и разкриват собствените си възможности” – каза кметът Румен Пехливанов.Директорът на СОУ „Христо Ботев” – с.Чепинци г-н Трампов благодари специално на кмета за отпуснатите средства за ремонт на санитарните помещения в сградата на училището.

От днес на територията на общината работят всички детски градини, които от тази есен са с изцяло подменена дограма. ЦДГ „Пловдивци” вече е с чисто нов покрив. Гост на тържеството за откриването на първия учебен ден в ОУ „Христо Ботев“ – с.Елховец беше зам.кметът на община Рудозем Евелин Бозов.

Вирни се горе