Парти на връх Снежанка

Парти на връх Снежанка

Породено от жаждата за качествен ъндърграунд звук, това е първото по рода си парти на връх Снежанка, чиято идея е да се превърне в традиция. Започваме в късния следобед на 14-ти септември – Събота, с професионален саунд и светлини, които ще пристигнат от Пловдив специално за партито и завършваме по обед в Неделя. При лошо време партито може да се проведе вътре в Ресорант „Златен Орел”, който е доста голям по размери. Не забравяйте да си вземете по-сериозно облекло.

Начало: 19:00

Вход свободен

Връх Снежанка Пампорово ( 1926 м) – терасата на Ресторант „Златен Орел” със страхотна гледка на Юг в посока Гърция. Асфалтов път до върха. За вашето добро настроение ще се погрижат: DJ YOZZO, CHAWOS, KEFILEV и други… в стиловете: Deep House, Soulful House, Tech House, Funky House, Minimal.

Възможности за безплатно къмпингуване. Специални оферти за настаняване в Хотел Перелик – http://summer.pamporovoresort.com/files/2013/08/��ептември_Перелик-2013.pdf Напитки и хапване в Ресторант „Златен Орел” нон стоп през цялата нощ.

Паралелно от 13-ти до 15-ти септември в курорта Пампорово ще се проведе и Балканската Купа по Планинско Колоездене в дисциплините Спускане и Крос Кънтри.

Вирни се горе