Слави Трифонов води листите на "Има такъв народ" във Варна и Стара Загора

Слави Трифонов води листите на "Има такъв народ" във Варна и Стара Загора

Слави Трифонов е водач на изборните листи във Варна и Стара Загора на партията си “Има такъв народ”. Това обяви той самият по телевизията си 7/8 тв и във “Фейсбук”.

На живо тази вечер бяха представени експертите в партията му в секторите здравеопазване, образование, икономика, финанси, спорт и други.

Изборът на партията в ресор “Здравеопазване” са ръководителят на Лаборатория по експериментална имунология в Института по микробиология към БАН проф. Андрей Чорбанов, армейският хирург д-р Ивайло Христов и бившият шеф на Александровска болница доц. д-р Силви Кирилов.

В икономиката и финансите кандидат-депутати ще са бившият експерт от КТ “Подкрепа” Мика Зайкова, банкерът Любомир Каримански и финансовият експерт Пламен Данаилов.

За туризма са избрани завършилата в САЩ Мирослава Колева, Ивайло Кожухаров и швейцарският възпитаник Виктор Гетов.

Земеделието в листите на “Има такъв народ” ще представляват ветеринарният лекар и експерт по храните Цветанка Войнова, адвокатът по земеделско право и бивш представител на МЗ в Брюксел Пламен Абровски и инженерът по горско Данаил Найденов.

В областта на енергетика са поканени експертът Благой Голубаев, бившият шеф на НЕК и на “АЕЦ Козлодуй” Иван Хиновски и икономистът от БАН Теодора Пенева.

Световната шампионка по шах Антоанета Стефанова, адвокатът по спортно право Радостин Василев и шефът на БФ по хокей и треньор на националния ни тим Станислав Кънчев са спортните имена в листите на шоумена.

За Вътрешен ред и сигурност партията на Трифонов е заложила на бившия офицер от НСО Светлин Стоянов, на проф. Николай Радулов и на експерта по сигурност Николай Бойчев.

“Изборите са на 4 април. Ние сме готови. Аз ще бъда водач на листа във Варна и Стара Загора. Да правим каквото трябва, пък да става каквото ще”, завърши представянето на екипа си от кандидат-депутати Слави Трифонов.

Вирни се горе