ОБРЪЩЕНИЕ към жителите на Смолянска област

ОБРЪЩЕНИЕ към жителите на Смолянска област

Уважаеми жители на Област Смолян,

През дните на отминаващата предизборна кампания ви представихме нашият отбор и вижданията ни за следващия управленски мандат. Заедно с Павел Вълнев и Цветан Цветанов поставихме началото на диалога между нашата политическа партия и избирателите от Област Смолян.

Диалог за развитие на туризма в четири сезона и ангажиране на цялостния ресурс на Родопите- планински и селски туризъм, спа и ски туризъм, както и разработването на нови дестинации и ниши. Модернизиране на земеделието и животновъдството в планинския район, чрез въвеждане на иновации в него, повече научен подход, адекватни стимули за развитие чрез държавна подкрепа и въвеждане на политика за повече български храни в публичния сектор и засилване на регионалния принцип за това, така че в смолянска област изхранването да бъде приоритетно с храни и суровини от местни ферми и стопани.

Разработихме предложения за връщане на населението по родните места, като запазим постигнатия стандарт отвън или сходен на него, заложихме на идеите за развитие на малкия, среден и семеен бизнес. Предвидихме безлихвени жилищни кредити за млади семейства с поне едно дете.

Не остана встрани и темата за здравеопазването, неговото модернизиране и доближаване до потребностите на пациента. Предложихме премахването на монопола на Здравната каса и ненужните периодични посещения на ТЕЛК.

Предложихме едногодишна данъчна ваканция за хотелиери, ресторантьори и туристически агенции, както и справедливи компенсации за ощетените сектори от ковид.

Предвиждаме създаването на държавни лаборатории за безплатно тестване за ковид 19 на всички гранични пунктове в страната.

За разлика от други, ние не поехме големи обещания, защото осъзнаваме, че са необходими действия, а не думи. Включително ревизия на състоянието на държавата. Залагаме на строга финансова дисциплина, която да балансира неразумните предизборни харчове, набелязахме посоки за справяне с корупцията, включително чрез въвеждане на електронно управление и оптимизиране на администрациите. Останахме верни на убежденията си, че в основата на развитието на икономиката е изграждането на сигурна и предвидима бизнес среда, с гарантиране на реална конкуренция.

Подчиняваме действия си на принципите за последователност и прозрачност в управлението, при зачитане върховенството на закона и необходимостта от правила. Прекият диалог с избирателите е гарант за това, че политическа партия “Републиканци за България” не е краткосрочен проект.

Заставаме пред вас с призив за подкрепа за силна държава с правила!

Изберете ни – през 2021г., с номер 21 в интегралната бюлетина!

Благодарим ви!

Ние сме на ваша страна!

Асен Черешаров

Областен координатор на

ПП “Републиканци за България”

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Вирни се горе