Мустафа Карадайъ от Смолян: Следващата власт трябва да зависи от нас

Мустафа Карадайъ от Смолян: Следващата власт трябва да зависи от нас

“Следващата власт трябва да зависи от нас, за да може държавните органи и институции да функционират съгласно Конституцията в диалог, координация и взаимен контрол. Да изпълняват ясна програма за ускорено развитие и ясни приоритети, за да има инвестиции, за да има работни местна и достойно бъдеще за нашите деца и внуци в България”. Това заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ на среща с актива на Движението в Смолян.

Екипът на Централния лъч на ДПС пристигна в града, за да подкрепи кандидатите за народни представители на Движението в Смолян.

Водач на листата на ДПС в 22-ри Многомандатен избирателен район е Хайри Садъков, следван от Десислава Кокутева, Велко Хаджиев, Рина Пехливанова, Светозар Любомиров, инж.Недка Пакулева, инж.Диляна Кашокова и Денис Кедиков.

Карадайъ заяви още, моделът на управление с джипката, трябва да бъде сменен, защото той символизира, разруха на държавата.

На срещата присъстваха и евродепутатът Атидже Вели, кандидатите за народни представители, областни и общински председатели и кметове.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе