Емил Хумчев,втори в листата на БСП в Смолян: Спасението на Родопския край е развитието на туризма, който е най-пострадал от пандемията

Емил Хумчев,втори в листата на БСП в Смолян: Спасението на Родопския край е развитието на туризма, който е най-пострадал от пандемията

“Предстои ново затваряне, което ще рефлектира върху туристическия бранш. Това е вследствие на политиката, която се водеше през последната една година. Оттогава наблюдаваме едни хаотични действия, които за съжаление година по-късно отново доведоха до затваряне на държавата. Трябваше да се направи обстоен анализ на ситуацията и да се изградят стъпки в посока стабилизиране на бизнеса и превенция на хората. Бизнесът отново ще бъде в тотална репресия, цял един дял от нашата индустрия де факто прекрати своята дейност, но ние от БСП считаме, че можеше да има друг подход с конкретни мерки за действия.” Това бяха думите на Емил Хумчев, втори в листата на БСП в Смолян, изречени в Предизборно студио на БСТВ.

„БСП има много планове в платформата си за подпомагане на местния туризъм. В Смолянския район хората са заети основно в леката промишленост – шивачество, производство на обувки, туризъм, имаме и минно дело, но все повече хора се отказват от животновъдството и земеделието, заради регулациите, които налага държавата. В тази посока може много да се работи. Област Смолян е областта, която се обезлюдява и застарява най-бързо. Основният фактор е незаетостта на младото поколение. Спасението в Родопския край е развитието на туризма, който е най-пострадал от пандемията. Считаме, че сега е времето да инвестираме в него, рано или късно пандемията ще свърши. Точно сега райони като нашия имат нужда от държавна помощ. Нашата цел е туристическия бранш да бъде обединен в една национална конфедерация, защото обединението прави силата.", заяви Хумчев.

Кандидатът за депутат призова хората да гласуват отговорно: "Има места като Златоград, където хората дишат спокойно, но има и места, в които хората са притиснати. Нека сами хората преценят дали искат България да тръгне по друг път или ще има още от същото. Нека всеки поеме своята отговорност. Всички предложения на БСП са с ясното съзнание, че повече не може така, че трябва справяне с корупцията, която задушава всичко останало. Нашият лидер Корнелия Нинова има решения за това и аз знам, че ще ги изпълни. От там ще се върнат и чуждестранните инвеститори, ще се върнат и българите, живеещи в чужбина.

Призовавам всички хора на да гласуват с номер 4 в интегралната бюлетина на 4-ти април."

https://www.youtube.com/watch?v=7d_SqTs1qfg

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе