ОБРЪЩЕНИЕ

ОБРЪЩЕНИЕ

Уважаеми съграждани от Смолянска област,

Възрастните хора са ни учили, че никой не е по-голям от хляба. Ние, от Републиканци за България, искаме това да е основен приоритет на държавата ни. Доходи за хората с българско гражданство в Родината им. Още по-належащо и по-бързо това трябва да се случи в родния ни край.

Всеки от нас много добре знае, че промяната е трудна, когато си отчаян, с ниски доходи и потънал в грижи. Ние не сме спуснати от някъде, ние също преживяваме това, което и останалите жители на нашия край. Но искаме да продължим живота си край роднините си тук. И ще работим именно за това – инвестиции в отварянето на нови работни места с достойни доходи в родния край.

Нека в деня за размисъл не мислим за страховете си, а за мечтите си. Нека в деня за размисъл се огледаме за добрите хора около нас, които искаме да живеят тук и сега по-добре и заслужават това.

Ние имахме смелостта да застанем зад нещо ново, да подкрепим ясна и конкретна кауза в полза за всички. Направете го и вие. Защото иначе ще трябва да се примирим със старата песен на нов глас.

Всеки жител на Родопите заслужава достойни доходи и работа в родното място! Нека привлечем нужните за това инвестиции и да се обединяваме, когато става въпрос за хляба.

Гласувайте! Дайте истинско доверие на истинска кауза. За истински правила! За истински доходи! Време е! Дължим го на тези малко деца, които са останали в нашите малки населени места!

Гласувайте с бюлетина № 21, преференция № 103 за достойни доходи в родното място!

Милена Гайдарова – кандидат за народен представител от Републиканци за България

Красимир Даскалов – представител на Републиканци за България – Девин.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Вирни се горе