Д-р Даниела Дариткова в Баните: Разчитаме на вашата подкрепа, защото пътят,по който водим България, е правилен

Д-р Даниела Дариткова в Баните: Разчитаме на вашата подкрепа, защото пътят,по който водим България, е правилен

Разчитаме на вашата подкрепа, защото пътят, по който водим България, е правилен. Който има чисто сърце и очи да види хубавото, ще признае, че България се променя към добро. Предстоят ни наистина трудни времена с извеждането на страната от корона-кризата, но има много сериозен план за възстановяване в Европа. Ние сме показали, че работим добре с всички европейски институции. Всички тези средства от ЕС, за да стигнат и до малките населени места, управлението трябва да бъде на ПП ГЕРБ. Вярвам, че под наше управление ще дойдат по-добри времена за всички в България. Това заяви пред жители на Баните водачът в листата на ГЕРБ-СДС в Смолянска област д-р Даниела Дариткова. Тя каза, че много разчитат категоричните резултати в подкрепа на ГЕРБ от частичните местни избори да се повторят и на парламентарните. „Най-важното е в тези сложни времена, защото за съжаление коронавирусът твърде много настъпи, хората да не се откажат от правото си да избират. Разчитаме на изключително висока, ако може и масова активност на изборите, за да опровергаем твърденията на нашите опоненти, че искаме малко хора да отидат до урните. От друга страна, ние сме сигурни, че ще победим, но трябва да победим с толкова много, че да можем да изпълним всичките си ангажименти, безусловно“, подчерта Дариткова. По думите й хората от листата са работили много в годините и са натрупали безценен опит. Тя представи листата за Смолян с участието на Недялко Славов, Владимир Солаков, Екатерина Гаджева, Мария Семерджиева, Денислав Костов.

„За мен парламентарните избори, които предстоят, са своеобразен втори тур, на който ще видим община Баните да затвърди посоката, която показа категорично с избора на кмета Павлин Белчев. Имаме амбицията да се представим много добре на областно ниво. Имаме изключително силен водач в лицето на д-р Дариткова – с много висока позиция на централно ниво и тази нейна подкрепа се усещаше във всеки проект за нашия регион и общините ни“, посочи вторият в листата Недялко Славов.

Той подчерта, че ГЕРБ-СДС поема ясни ангажименти за региона. По думите на Екатерина Гаджева – пета в листата, Баните е една прекрасна малка община, която се развива основно на базата на минералната вода. „Това е ресурс, който се управлява през общината и МОСВ. Много се радвам, че толкова години по-късно тя е в основата на устойчивия ви поминък. Не се е позволило с лекота да бъде похабен този ресурс. В момента имате и нова инвестиция за атракции отново свързана с минералната вода, която ще ви направи по-притегателно място за туризъм. Баните се превръща в чудесен спа курорт, с чиста и опазена околна среда“, каза Гаджева.

Тя призова не само да гласуват за ГЕРБ, но и да си говорят за малките еднодневни партии, към които се разпилява вотът. „Пълно е с жадни за власт, готови да предлагат решения без да имат информация изобщо за изходното състояние на нещата. Просто търсят вариант, по който те да се облагодетелстват, а не населението. Законодателството е изключително динамично и ако няма хора, които знаят какво правят и да са близки до вас, да ви помагат да го прилагате, ще изпаднете в сериозни затруднения“, допълни Екатерина Гаджева. Тя призова: „Не вярвайте на някой, който ви обещава, че ще направи живота ви много лесен. Чуват се много приказки от незапознати хора. Аз вярвам във вашия разсъдък, вие сте го показали многократно“.

А новоизбрания кмет от ГЕРБ Павлин Белчев се обърна към съгражданите си с думите: „Гласувайте с №28, защото гласувайки за партия ГЕРБ, вие гласувате за себе си!“

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Вирни се горе