Владимир Солаков, ГЕРБ: С подкрепата на правителството за 5 г. в община Девин се реализираха проекти за 30 млн. лева

Владимир Солаков, ГЕРБ: С подкрепата на правителството за 5 г. в община Девин се реализираха проекти за 30 млн. лева

По време на своето управление ПП ГЕРБ убедително доказа, че България може да заема достойно място в Европа и да се утвърди като народна партия с ускорена модернизация. Темповете на растеж, инвестициите, грижите за хората и в най-малките населени места са ярко доказателство, че правителството на Бойко Борисов работи последователно и успешно, за да подобри живота на българина. Само в община Девин в последните 5 години, с подкрепата на правителството и лично на премиера Борисов, са реализирани инфраструктурни проекти на стойност 30 милиона лева. Това не се е случвало повече от 40 години назад! Извършена бе пълна рехабилитация на 12 км топлопровод от Беденски бани до Девин, благодарение на който днес лековитата минерална вода не изтича в реката, а се ползва за лечение на десетки хиляди български граждани и почиващи от цял свят. Асфалтирани са километри улична мрежа в Девин, селата Осиково, Гьоврен, Триград, Грохотно и Лясково.

Изцяло е подновена централната част на град Девин. Изграден е нов гробищен парк с християнски и мюсюлмански храмове. Стотици семейства живеят в обновени и санирани жилищни сгради по Програмата за енергийна ефективност. През това лято предстои да бъде асфалтирана и входната артерия на града. Напълно са подновени водопроводите за питейна вода в селата Лясково и Стоманево. В село Гьоврен се изгради многофункционална спортна площадка. Един от мащабните изпълнени проекти е цялостната подмяна и реконструкция на основния пътен възел Кричим-Девин – Стойките –Смолян. Всичко това ме мотивира да се кандидатирам за народен представител от ПП ГЕРБ, защото искам да продължа да работя за развитието на родния ми край, да помогна да се надгради постигнатото. Да направя така, че в нашия регион да няма населено място, което да не е получило възможност за икономически и социален растеж. Искам да работя за реализацията на младите хора чрез насърчаване на бизнес-инвестициите, особено в туризма и селското стопанство, за подобряване нивото на здравеопазване в община Девин. Ще работя също за изграждане на контра стена на язовир „Цанков камък“, за подобряване на инфраструктурата в целия Смолянски регион.

За мен е чест да участвам в листа, изпълнена с доказали се специалисти, отговорни политици и най-вече хора с висок морал. Разчитам на вас, в името на нашето общо бъдеще и бъдещето на децата ни. Гласувайте ни доверие и ние ще го оправдаем!

Владимир Солаков е роден на 04. 09.1984 г. в град Девин. Бакалавър по специалността „ Публична администрация“ и Магистър по „ Управление на човешки ресурси“ в ЮЗУ „ Неофит Рилски“- Благоевград. От 2003 до 2015 година развива собствен бизнес в сферата на туризма. В периода 2015-2019 година е зам. кмет на община Девин от ПП ГЕРБ. От 2020 г. до момента е председател на ПП ГЕРБ в Девин. Семеен с едно дете.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Вирни се горе