Мустафа Карадайъ в Неделино: Всяка година безпринципното управление на ГЕРБ ни коства по 2 милиарда държавен дълг и безработица

Мустафа Карадайъ в Неделино: Всяка година безпринципното управление на ГЕРБ ни коства по 2 милиарда държавен дълг и безработица

Екипът на Централния лъч на ДПС пристигна в Неделино, за да подкрепи кандидатите за народни представители на Движението в Смолян. Водач на листата на ДПС в 22-ри Многомандатен избирателен район е Хайри Садъков, следван от Десислава Кокутева, Велко Хаджиев, Рина Пехливанова, Светозар Любомиров, инж.Недка Пакулева, инж.Диляна Кашокова и Денис Кедиков.

“ГЕРБ се хвалят, че намалили безработицата. Хората, които не се подписват и не са регистрирани са с 140 000 души по-малко. Трайно безработните също не се подписват. Но задавам въпроса, какво е станало със заетите? В този период заетостта в България е намаляла с 360 000 души. Ако се прибавят и тези 140 000 човека се получава, че за 11 години, 500 000 граждани не са на пазара на труда. Ето, това ни струва безпринципното, безцелно, авторитарно и еднолично управление на ГЕРБ”, заяви предсесателят на ДПС Мустафа Карадайъ пред актива на ДПС в Неделино. Той бе категоричен, че държаваните органи са превърнати в партийни клубове и поемат функциите на махленски агитатори на ГЕРБ.

Карадайъ пресметна, че всяка година пребиваване на ГЕРБ във властта, коства по 2 милиарда на държавата, а тези пари ще ги плащат поколения напред. “Какво е заявила Дариткова по оценка и адрес на ДПС в моята община Борино- щели да продължат да надграждат, това което са правили досега. Това означава, че ако ги оставим по този начин да продължат, ще копаят още дъното средно с по 2 милиарда нов дълг и то върху гърба на нашите деца и внуци”, заяви още лидерът на ДПС.

На срещата с актива на ДПС в Неделино бяха още евродепутът Атидже Вели, кандидатите за народни представители, областни и общински председатели.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе