Красимир Даскалов: Приоритет за мен са инвестициите в община Девин и това няма да се промени!

Красимир Даскалов: Приоритет за мен са инвестициите в община Девин и това няма да се промени!

Уважаеми жители на община Девин,

Винаги, когато съм се изправял пред вас, съм говорил за инвестициите, които се привличат и които да се привлекат в общината, за да може всички граждани да имаме по-добро качество на живот и бъдеще за децата си в родния край. В подкрепата ми за ПП „Републиканци за България“ отново основната причина е темата за реалните инвестиции, които могат да се привлекат, така че постигнатото в предходните години да не остане на парче, а да има смисъл в общата стратегия за развитие на общината.

Със съдействието на г-н Цветан Цветанов в последните пет години се реализираха много проекти свързани с развитието на инфраструктурата в община Девин. Но не само инфраструктурата е важна. След финала на строителството на яз. „Цанков камък“ много хора се принудиха да търсят поминък в големите градове и чужбина. На много хора в общината им е изключително трудно да си намерят работа и доходи. Вярвам, че г-н Павел Вълнев, родопчанин с доказани качества и успешни бизнеси на много места по света, задава правилната посока за жителите на Родопите, а именно: привличане на инвестиции водещи до откриване на трайни работни места в родния край.

Няма да спра да говоря за инвестиции, защото те са единствения път за осигуряване на поминък и бъдеще на хората в нашия край! Кандидатите от нашата община в листата на ПП „Републиканци за България“ са познати за всички вас имена. Милена Гайдарова и Идриз Шабанов са икономисти. Като млад човек, Милена Гайдарова заслужава да й бъде дадена възможност да реализира експертните си способности. Идриз Шабанов е доказал с времето качествата си на човек и специалист.

Подкрепете ПП “Републиканци за България” – бюлетина №21 с основен приоритет – инвестиции в трайна заетост в родния край!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Вирни се горе