Иван Кънев: ГЕРБ развива добре държавата, въпреки всички критики

Иван Кънев: ГЕРБ развива добре държавата, въпреки всички критики

Кандидатирам се с искреното намерение да помогна за развитието на региона. Факт е, че Смолянска област е не е като бързо развиващите се Пловдив, Бургас, София.

Според мен трябва да се обръщаме по-убедително към младите хора, да създадем условия за тях да се завръщат след обучението си във вътрешността на страната и в чужбина, за да бъдат полезни тук, на родния си край, на своите близки. От дългия ми опит участие в подготовката на избори съм си направил извод, че най-успешната кампания е да се говори с хората – от човек на човек. Идеята е в пряк разговор да обясним своите виждания, за да могат те да бъдат споделени. Целта е да могат да чуят все пак на живо какво се предлага, с какви мерки, какво да се постигне, за колко време. Няма нищо по-добро от живия контакт. Но всички ще разчитат и на социалните мрежи.

По време на настоящата предизборна кампания ще се опитам да обясня ползите за всички от коалицията ГЕРБ-СДС. Ще ги призова да гласуват за ГЕРБ-СДС, защото просто по-добри няма в момента. Аз специално съм оптимистично настроен за тези избори, а съм и добре информиран. Според мен ГЕРБ развива добре държавата, въпреки всички критики, които получава. Може би има неща за изглаждане, но това ще стане в процес на работата. Факт е, че ГЕРБ е направила твърде много неща, за да се изправи срещу опонентите си с построеното, със свършеното. То е очевидно, даже очевадно. Това, което ние предлагаме, е за по-кратки срокове да се вдигне задължителният праг на регистрация по ДДС – на 150 000 лева. Това за малкия бизнес би било много добре според нас. Второ, данък дивидент да е по-бързо разпределяем. И трето, което не е най-маловажно, би трябвало данъчната политика да има по-голяма гъвкавост. ВИЗИТКА: Иван Кънев е роден на 28.05.1963 г. в град Белово. Има висше икономическо образование от Техническия университет в Габрово. Трети курс студент по теология. Действащ синдик. Председател на СДС в Смолян и член на Националния съвет на СДС. Вдовец, с две деца.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Вирни се горе