Димитър Трендафилов–водач на листата на "Републиканци за България“: Познавам родопчани и проблемите им. Искам да помогна с моя опит и познания, за да направим региона по-добро място за живеене

 Димитър Трендафилов–водач на листата на "Републиканци за България“: Познавам родопчани и проблемите им. Искам да помогна с моя опит и познания, за да направим региона по-добро място за живеене

Димитър Трендафилов – водач на листата на ПП "Републиканци за България“ за 22 МИР Смолянски район. Магистър по „Икономика“ от Стопанска академия „Д.А. Ценов“ – гр. Свищов (1989) . Магистър по „Право“ от Югозападен университет „Неофит Рилски“ – гр. Благоевград (2003). Има дългогодишен опит в банковата сфера. Заемал е ръководна длъжност в ИТ сектора. Понастоящем е правен съветник на няколко търговски дружества. Семеен.

Роден съм и съм израснал в Родопите. Тук е мястото където съм щастлив и винаги се връщам. Животът тук не е лек и е изпълнен с доброта, честност и трудолюбие.

През последните години политическата обстановка в страната е изключително динамична. Това създава несигурност у всички нас. В условията на глобална заплаха са необходими ясни и конкретни програми, които да могат да бъдат изпълнени.

Процесът на промяната е труден. Необходима е воля и много ясни приоритети-познаване на проблемите на хората, намиране на решения.

Програмата на ПП ,,Републиканци за България“ е ясна, конкретна и прозрачна. Именно по тази причина, аз заставам зад програмата на ПП ,,Републиканци за България“ и желая да подкрепя младите хора, включени в листата на партията ни.

Подкрепям и идеята за създаване на избирателен район в чужбина. Това е начинът да върнем онези, които работят и живеят далеч от Родината. Искам техният глас са бъде чут и отчетен техния избор. Независимо за кого ще гласуват ние им дължим това право. Това ще бъде възможно единствено и само в една правова държава, за която ние от ПП ,,Републиканци за България“ се борим и отстояваме.

В началото на кампанията имах възможност да се срещна с много граждани.

Днес 16.03.2021 година започнах обиколката и срещите си от извора на Река Арда. Аз самият съм раждан в село Арда и продължих в посока Смолян. В срещите си поговорихме за хубавите и лоши моменти, за очакванията и надеждите с малкото останали хора в района . Всички сме с устремен поглед в бъдещето, което вярваме, че ще бъде по-добро и трябва да се случи.

По време на срещите ни заедно с г-н Цветанов и г-н Вълнев хората усетиха заряда и потенциала на нашата партия. Предпазливо и плахо ни се доверяваха , понякога само привидно, но с резерв да направят информиран избор преди да гласуват. Познавам г-н Вълнев от неговите младежки години, в качеството си на негов преподавател. Още тогава, когато беше юноша ме впечатли с неговата доброта и трудолюбивост, с неговия хъс да води докрай и отстоява позициите си. Макар и след толкова години, тези черти от характера му, не само са се запазили, а дори се са удвоили. Този преуспял родопчанин и брат му, не са загубили връзката и любовта си към България. Подкрепяни от техните родители, те милеят и правят опит да променят нещата за в бъдеще. Работят и днес, както винаги по проект, който да е успешен и завършен след старта му. В лицето на Председателя на партията господин Цветанов, те виждат човека с политически опит и възможност за осъществяване на бъдещата промяна. Желаят да видят България силна и преуспяла страна с ясни правила и закони!

Познавам родопчани и проблемите им. Искам да помогна с моя опит и познания, за да направим нашия регион и страната ни по-добро място за живеене. Затова в нашата листа участват интелигентни, образовани и доказали се хора само от Смолянския регион. Общата средна възраст на хората от листата ни е 41 години. Това са хора с кураж и доблест, необременени и за първи път участващи в листите за парламентарни избори.

Програмата с която се явяваме и търсим подкрепа е изработена от експерти в различни области. През последните години се нагледахме на много безпринципни неща. Обществото е убедено, че промяната трябва да се случи.

Партията Републиканци за България могат да направят промяната с интегрална бюлетина номер 21.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе