Д-р Петър Фиданов: Винаги съм помагал на област Смолян с целия си професионален опит и знания, така ще бъде и занапред, заедно с „Републиканци за България“!

 Д-р Петър Фиданов: Винаги съм помагал на област Смолян с целия си професионален опит и знания, така ще бъде и занапред, заедно с „Републиканци за България“!

Уважаеми жители на област Смолян,

През последните двадесет години, житейският ми път неизменно е свързан с политическия живот в Смолян, като Областен Управител на Смолян за периода 2005-2009г. и като кандидат за кмет на Смолян през 1999г., 2007г.. През 2019г. съпругата ми инж. Румяна Фиданова също беше кандидат за кмет на община Смолян.

Професионалния ми път е публичен и известен на по-голяма част от хората в областта. Лекарите и хидроинженерите ще бъдат и занапред едни от най-необходимите тесни специалисти в страната и по света. С дългогодишния си опит ще можем да дадем своя принос в секторите здравеопазване и управление на водите, заедно с „Републиканци за България“ .

Вярвам , че г-н Цветан Цветанов и г-н Павел Вълнев са хора с доказани качества, знаещи как се привличат инвестиции за районите извън столицата, тези така необходими инвестиции за възстановяване кръвоносната система на Родопите.

С подкрепата си за „Републиканци за България“ ще помагаме с политическия и професионален опит за по-добро и по-качествено развитие на региона и страната.

Доверяваме се на новия проект „Републиканци за България“ , чийто приоритет е привличане на инвестиции за нашия суров планински район.

Вашия глас е важен! №21 в интегралната бюлетина!

С уважение:

Д-р Петър и инж.Румяна Фиданови!

Вирни се горе