Пълна мистерия с изчезналия Ивелин!

 Пълна мистерия с изчезналия Ивелин!

В 4 часа сутринта е получен сигнал, че младият Ивелин, който изчезна преди дни, е бил забелязан в село Чокманово. Родителите му са хукнали натам още от рано сутринта, информира Нова телевизия. „Изчезнал е от понеделник. Бил тръгнал с някаква черна кола, ходим навсякъде и го търсим, няма го никъде. Всички сме на крак. Не знам как да си обясня тази ситуация. Няма никакви проблеми, младо момче е, на 19 години“, сподели роднина на изчезналия Ивелин.

„В 4 сутринта получихме информация, че е забелязано момчето в село Чокманово. Претърсваме много градове. Проверени са много адреси, снощи се включи и техника на Главна дирекция „Гранична полиция“. Цяла нощ издирването продължаваше. Снощи проверихме друг сигнал, но се оказа, че не е момчето, което ние издирваме, затова отново се насочихме към участъка, където е засечен от фотокапан, заяви директорът на полицията в Смолян.

„То е скромно момче, с ограничен кръг от познати, което помага в семейния бизнес, не обикаля и не разполага с автомобил. За всички това е един интересен случай и не може да се предположи поради какви причини момчето е тръгнало“, добави той. Издирването на 20-годишното момче от село Смилян продължава. От полицията в Смолян разпространиха неговото описание и снимка от фотокапана за мечки край село Турян, на който е заснет.

Описание: ръст – 180 см, очи – кафяви, с облекло: сив суитчър и черен панталон, тип анцуг. Младежът е напуснал дома си в с. Смилян на 05.05.2017 г. и е в неизвестност. По молба на баща му, Ивелин е обявен за местно издирване, а в последствие и за общодържавно издирване. За пети ден във вторник на територията на селата Смилян, Турян, Кремене и всички прилежащи местности в община Смолян се провежда претърсване и издирване на момчето. В претърсването участват сили и средства на ОД МВР, РУ – Смолян РДГП – Смолян и доброволци от посочените села – около 100 човека, 4 служебни МПС и следово куче.

Предоставена беше и техника за нощно виждане от Гранична полиция – Смолян, за да продължи издирването и през изминалата нощ. Младежът беше засечен в горски район на с. Турян, общ. Смолян, чрез фотокапан за мечки, съобщиха от полицията. В полицията получават сигнал, че момчето е забелязано рано сутринта във вторник по пътя за с. Чокманово, общ. Смолян.

Незабавно екипи на полицията, доброволци от селото, горски служители, граничари, ловджии, разбира се и семейството му, обхождат мястото, където е видян за последно. Към настоящия момент Ивелин Узунов все още не е установен. Призоваваме всеки, който забележи момчето да сигнализира в полицията или на телефон 112!, апелираха от полицията в Смолян.

Вирни се горе