Откриха две напълно ремонтирани отделения в болницата в Мадан

Откриха две напълно ремонтирани отделения в болницата в Мадан

Извършен е основен ремонт на вътрешното и неврологично отделение в МБАЛ „Проф.Д-р. К.Чилов” – Мадан. Всички болнични стаи, санитарни възли и останалите помещения за персонала са в преобразен вид. Реновираните болнични отделения създават по-добри условия за престой на пациентите и по-добра работна среда за медицинския персонал. Кметът на Мадан Фахри Молайсенов лично инспектира обновените отделения.

Ремонтът е завършен за близо две седмици, през които здравното заведение преустанови работа. Освен с ремонт, многопрофилната болница в Мадан се сдоби и с още трима лекари : д-р Стилянова – кардиолог, д-р Гаджалова – вътрешни болести и д-р Сарийска – невролог.

За нуждите на пациентите си, лечебното заведение , с помощта на общинското ръководство, закупи и нов ехограф. Скъпата апаратура е от изключителна важност и създава огромни възможности за качествена и ранна диагностика в областта акушерството и гинекологията, сърдечно-съдовата система, хирургични, ендокринологични и вътрешни заболявания.

Обновената база, новоназначените здравни специалисти, заедно с новото оборудване и апаратура, ще повишат нивото на предлаганата медицинска помощ за своите пациенти.

Вирни се горе