Откриха 9-тото туристическо изложение „Планините на България – гостоприемство в четири сезона”

Откриха 9-тото туристическо изложение „Планините на България – гостоприемство в четири сезона”

ІХ-то Международно туристическо изложение „Планините на България – гостоприемство в четири сезона”, се откри днес за първи път в курорта Пампорово. То ще се проведе от 11 до 13 октомври 2012 г. и се организира от Регионална туристическа асоциация “Родопи” и „Пампорово” АД, в партньорство с МИЕТ и общинските администрации в Смолян и Чепеларе.

Изложението бе открито и от кметовете на община Чепеларе Тодор Бозуков и на Смолян – Николай Мелемов, шефът на БХРА Благой Рагин, кметът на Банско Георги Икономов, Мария Иванова – директор на дирекция „Туристическа политика“ в МИЕТ.

По време на форума бяха дискутирани новото туристическо законодателство и възможностите за създаване и подкрепа на туристическите региони в страната,бяха презентирани, на изложбени щандове традиционни и нови туристически атракции в региона, както и в българските планински курорти за предстоящия зимен сезон.

През втория ден на изложението ще бъдат презентирани всички новости и предлагани туристически услуги в Пампорово, Банско и Боровец през предстоящия зимен сезон 2012/2013.

Виж Галерия!

Вирни се горе